top of page
FIL-Backdrop.png
  • jon41347

Kun en uke igjen til Fjellhammer Cup

Nå kan en snart slutte å telle dager og begynne å telle timer. Sommerens vakreste eventyr er rett rundt hjørnet!


Vi er tilbake på det antallet vi var før pandemien, rundt 300 lag gjester Lørenskog i uke 22. Ringen er på mange måte sluttet, men en ny æra er i anmarsj. Fjellhammer Cup ønsker å bli verdens største innendørs håndballturnering, og på den veien er vi nødt å levere på hvert eneste arrangement. Lagene som kommer skal være de første som melder seg på til neste år - ene og alene fordi de ikke vil gå glipp av den største men likevel mest intime turneringen i Norge.


For det blir lagt merke til. Der mange av de andre store turneringene i Norge måler avstand mellom haller og overnattingssteder i mil kan vi skilte med meter. Ikke fullt så glamorøst, men kartet viser at om en tar utgangspunkt i Fjellhamarhallen som vår hovedarena er det kun tre til fem minutter med bil mellom alle hallene og overnattingssteder. Det er lokalt :)


Men litt mer om årets cup: Værgarantien ser ut til å slå til, iallefall om vi heier på Storm.


Over 100 tilreisende lag har valgt litt forskjellige overnattingssteder, men felles er at de gir oss et mangfold som gjør at en vil spille mot nye lag og spillere enn en er vant til. Dette håper vi at vil skape flere nye vennskap på tvers av lag og regioner. Når vennskapene er opprettet er det bare å sosialisere seg på enten vårt Åpningsshow eller på ett av discotekene. De eldste er invitert til Liv & Røre på Triaden.


Det er i underkant av 100 billetter igjen, så send en mail til jon@playhandball.no eller ring 418 44 593 så fikser turneringsleder X-kort på etternølerne.


For første gang har vi satt en SoMe-ansvarlig på jobb hele helgen. Kristina fra damelaget vil fly rundt i hallene og på arrangementene for å lage reportasjer, ta bilder og generelt ta tempen på turneringen. Det er viktig at materialet som legges ut er innenfor personvernloven, og alle som er med blir muntlig bedt om å gi sitt samtykke. Om en angrer eller syns vinklingen ble feil så ta kontakt med cup-telefonen (40 86 17 40) så sletter vi det med det samme.


Damespiller Kristina er vår SoMe-ansvarlige. Hjelp henne med å skape content til våre sosiale plattformer :)

Følg oss og #tag oss gjennom turneringen på Facebook og Instagram!


Frem til neste helg er det bare å glede seg, og skulle dere ha noen spørsmål så sjekk vår cupinfo og sjekkliste før du tar kontakt. Det kan være vi har klart å svare på spørsmålene du har.


Velkommen, og LYKKE TIL!! :)

752 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page