top of page

Spørsmål & Svar (FAQ)

Skulle du ikke finne den informasjonen du leter etter så ta gjerne kontakt med oss, enten ved chatte-tjenesten, på mail eller telefon. Vi svarer så fort som mulig, også i helgene. Til kontakt

VIKTIGE DATOER

02.06.23 - Påmeldingen åpner

17.05.24 - Påmeldigsfrist for lagene

21.05.24 - Frist for å bestille tjenester

30.05.24 - Siste frist for dommerpåmelding (om det ikke er nok dommere påmeldt)

30.05.24 - Siste frist for å registrere spillere

31.05.24 - Turneringsstart 

02.06.24 - Turneringen avsluttes

DELTAKERKORT

Det er ikke noe ekstra kostnad utover påmeldingsgebyr for å delta i Fjellhammer Cup. Skulle en likevel ønske tilleggstjenester så tilbyr vi følgende pakker for våre deltakere:

A-KORT (990,- per person): Inkluderer to overnattinger og fem måltider.
(frokost, lunsj og middag på lørdag og frokost og lunsj på søndag).

B-KORT (550,- per person): Inkluderer to overnattinger.

C-KORT (550,- per person): Inkluderer fem måltider.
(frokost, lunsj og middag på lørdag og frokost og lunsj på søndag).

X-KORT (450,- per person): Får cup-skjorte, inngang på konsert og Fjellhamar Bad (fredag til søndag),

Alle deltakerkort kjøpes samlet via påmeldingssiden til Profixio innen 21. mai 2024.

BESPISNING

Frokost serveres på skolen en overnatter. Lunsj og middag serveres på Fjellsrud Skole som ligger ved hovedarenaen Fjellhamarhallen.

 

Tidspunkt for servering

07.00 - 09.00 - Frokost

11.00 - 13.00 - Lunsj

15.00 - 17.00 - Middag

PREMIERING

I klassene G/J-06 til og med G/J-12 er det individuell premiering via seremoni etter siste kamp. Utdelingen foregår på utescenen ved Fjellhamarhallen. Alle får sitt navn ropt opp og personlig premiert av en spiller fra Fjellhammer Damer eller Herrer.

Fra og med G/J-13 til og med senior er det lagspremiering ut i fra plassering i A- eller B-sluttspill. Det spilles kun finaler og vinner og nummer 2 premieres samt finalens MVP (beste spiller). Det spilles ikke bronsefinaler.

OVERNATTING

All overnatting skjer på skoler rundt hovedarenaen Fjellhamarhallen. Hvert lag disponerer ett eget klasserom. Det er ingen fasiliteter så en må selv medbringe luftmadrass eller liggeunderlag. Skolen har betjent kiosk og frokost vil serveres her. Det er bemannet med to nattevakter men lagene må selv stille med:

- minst en voksen (over 23 år)

- oppdatert liste over antall og navn på alle som overnatter (for brannforskriftene)

- ansvarlig for å påse at det er stille på rommene senest kl.24:00

ARENAER

Selv en stor cup kan være intim. Vi bruker 13 spilleflater, alle under 20 minutter gange fra overnattingsstedet. Trykk på arenaen du skal til for å få opp kart i Google Maps.
Benterudhallen (1 bane)

Fjellsrud Skole (overnatting)

Fjellhamar Arena (2 baner)
Fjellhamar Skole, gamle (overnatting)
Fjellhamar Skole, nye (overnatting)

Fjellhamarhallen (3 baner)

Kjennhallen (1 bane)
Lørenskog Videregående skole (overnatting)
Lørenskoghallen (1 bane)

Slorahallen (2 baner)
Skårerhallen (1 bane)

Thonhallen (2 baner)

Alle kampene foregår altså innendørs, og finalene spilles i Fjellhamar Arena med full rigg som om det var en eliteseriekamp. Det betyr lyd- og lysshow, speaker, storskjerm og som alltid under Fjellhammer Cup: Nasjonalsangen etterfulgt av Premiesermoni og kåring av finalens MVP.

REGLEMENT

Våre turneringsregler ligger inn under Profixio-appen. Trykk påmelding og navigere til reglement, eller klikk her!

DOMMERE/
FUNKSJONÆRER

Dommerpåmelding skjer i Profixio-appen. Trykk påmelding og navigere til påmelding av dommere, eller klikk her! Om du ønsker å være en del av vår fantastiske arrangørstab så er det mange oppgaver som skal løses under en så stor turnering. Ta kontakt med hybertsen@fjellhammer.no og meld deg disponibel :)

Dommere og funksjonærer er en viktig del av det å gjennomføre en så stor cup. Derfor har vi egne folk som har til oppgave bare å passe på dere. Blant annet vil våre dommerverter og observatører sørge for god oppfølging og finne riktig nivå både i innledende- og finalerunder.

For årets cup er vi så heldige at vi klarer å dekke behovet med dommere fra Oslo og omegn. Vi tar selvfølgelig i mot dommere fra hele landet, men dekker kun kost og losji med intern forpleining. Reisegodtgjørelse blir ikke dekket. Satsene for kamper er som følger:

6 år og 9 år (1 x 15 min): 50,-
10 år - 12 år (1 x 17 min): 75,-
13 år - 16 år (2 x 15 min): 125,-
Senior (2 x 20 min): 150,-

PRISER/ØKONOMI

I utgangspunktet er det bare en påmeldingsavgift per deltakende lag som vi fakturerer. Det er gratis for spillere å delta. Om en skulle ha behov for overnatting eller mat så har vi valgt å legge oss på prisene før pandemien i en hverdag mange må være prisbevisst. 

Påmeldingsavgifter:
G/J-06 til G/J-09: 1.750,- per lag

G/J-10 til G/J-12: 2.000,- per lag
G/J-13 til G/J16: 2.250,- per lag
Senior: 2.500,- per lag

A-kort: 990,- per deltaker
B-kort: 550,- per deltaker
C-kort: 550,- per deltaker

X-kort: 450,- per deltaker

SPILLTILBUD/ ANTALL KAMPER

Vi satser på stor variasjon av lag fra hele Skandinavia som gjør at en ikke møter de samme som en gjør gjennom sesongen. Her blir det sportslige utfordringer og sluttspill som gjør en treffer sitt nivå.

- G/J-06 til G/J-09 spiller minst fire kamper (alle samlet til en hall). Velg mellom en eller to dager.

- G/J-10 til G/J-12 spiller minst fire kamper (alle samlet til en hall). Velg mellom en eller to dager.
- G/J-13 til G/J-16 spiller tre innledende samt A- eller B-sluttspill
- Senior spiller tre innledende samt A- eller B-sluttspill

Vi er turneringen med desidert mest spilletid per kamp:

- G/J-06 og G/J-08 spiller kamper på 1 x 15 minutter (4'er på tvers av banen)
- G/J-09 og G/J-10 spiller kamper på 1 x 17 minutter (5'er på kortbane - benytter nedsenker)
- G/J-11 og G/J-12 spiller kamper på 1 x 20 minutter (6'er over hele banen)
- G/J-13 til G/J-16 spiller vanlige kamper på 2 x 15 minutter

- G/J-20 og Senior spiller vanlige kamper på 2 x 20 minutter

TRANSPORT
OG PARKERING

Vi oppfordrer alle som har mulighet til å ta kollektivt.

 

TOG:

VY sitt lokaltog Linje 1 (L1) stopper ved Fjellhamar Stasjon og derfra er det 5 minutter til Fjellhamar Arena/Fjellhamarhallen/Fjellsrud Skole og 10 minutter til Lørenskoghallen. 

BUSS:

Ruter sin buss 300 tar deg tur/retur Oslo S. Om du går av på Lørenskog Sentrum er det 3 minutter til Kjennhallen, 5 minutter til Thonhallen og 10 minutter til Skårerhallen.  Fra Kloppaveien  det 2 minutt til Lørenskoghallen og 5 minutter til Fjellhamarhallen.

BIL:

Er du avhengig av bil disponerer vi parkeringsplasser ved Lørenskoghallen og Fjellhamarhallen. Det koster 50,- per dag eller 100,- for tilreisende lag hele helgen. Betales ved innkjøring via Vipps.

SOSIALT/ HAPPENINGS

Det skjer noe hele helgen, ikke bare på parketten.

SHOWKAMP:

Hvert lag i alderen 13 til 16 nominerer en spiller som deltar på Showkampen i Fjellhamar Arena lørdag klokken 19:00. 

 

UTESCENE: 

På utescenen ved hovedarenaen Fjellhamarhallen blir det forskjellig underholdning gjennom hele helgen. Her vil også premieutdelingen for de yngste skje. 

LEADERS PARTY PÅ LIV & RØRE TRIADEN:

Lørdag 1. juni fra klokken 20:00 inviterer vi til en uformell samling av trenere, ledere, dommere, funksjonærer og andre som bidrar rundt cupen. Her kan en diskutere løst og fast om håndball og andre verdensproblemer :) Aldersgrense 20 år.

KONSERT:

TBA. Stay tuned!

DISKOTEK:

Lørdagen fra klokken 20:00 for aldersgruppen 13 - 16 år vil det arrangeres sosial samling i og utenfor Fjellhamarhallen. I trygge omgivelser skal ungdommen få være sammen for å knytte bånd, vennskap og kanskje blir det noen kjærestepar på tvers av lagene ;) Avsluttes kl.23:00

MESSESTANDS:

Alle våre samarbeidspartnere vil stille med stands ved hovedarenaen Fjellhamarhallen. Her kan du kjøpe alt fra klister, tape og isposer til å få en avslappende massasje. Området byr også på flere morsomme konkurranser som hvem som skyter hardest eller er mest treffsikker. Det kommer til å bli liv og røre mellom kampene, det er sikkert!

FJELLHAMAR BAD:

For de med X-kort er det gratis bad hele helgen. Badet har samme adresse som Fjellhamar Arena.

FOODTRUCKS/MATBODER:

Både lokale og tilreisende matopplevelser vil stå for serveringen denne helgen. Det kulinariske kjøkken finnes i og rundt hallene du besøker.

MEET AND GREET

Flere av klubbens eliteseriespillere vil være tilstede under Fjellhammer Cup. I tillegg kommer kanskje noen av klubbens tidligere stjerner til å være med på både premieutdeling og mulighet for autografer og bilder. Kent Robin Tønnesen har sagt han kommer, så fremt han ikke må spille Champions League. Men mest lyst hadde han å komme hjem til oss :)

SEKRETERIAT
OG CUPBISTAND

Hele cupkomitéen er samlet på hovedarenaen Fjellhamarhallen. Her sitter alle de ansvarlige for hele turneringen så du kan trygt komme innom om du trenger hjelp med små og store spørsmål. Dommerne får også sitt eget rom i nær tilknytning og vi disponerer egne biler som kan bistå med "nødhjelp".

SANITET OG SIKKERHET

Vi har eget sanitetsteam som har hovedbase i Fjellhamarhallen. Har du behov for hjelp med alt fra gnagsår til litt større medisinsk bistand så kan du komme innom. Saniteten disponerer også egen bil som kun er få minutter unna om noe litt mer alvorlig skulle oppstå. I tillegg har vi tryggheten med at Ahus er kun et steinkast unna om lege skal bli nødvendig. 

Vi har også flere personer som skal bistå med et trygt opphold både på og rundt cupen. Disse trivselsvertene bistår med alt fra å finne igjen mistet utstyr til å hjelpe folk å finne igjen hverandre. Turneringens "meeting point" befinner seg godt merket rett ved hovedinngangen til Fjellhamarhallen.

bottom of page