top of page
FIL-Backdrop.png
  • jon41347

Klæbu kommer tilbake i 2025!

-En helt fantastisk turnering! Det sier Klæbu sin styreleder Jørund Ulsrud når han blir spurt hvordan han opplevde Fjellhammer Cup i år. Vi har allerede meldt oss på til 2025 og tar med hele klubben. Dette gav mersmak; korte avstander mellom arenaene, høyt nivå på lag vi ellers ikke møter og sosial ramme som fenger om alle spillere, ledere og foreldre, sier Jørund.


Det betyr at vi allerede før vi har åpnet påmeldingen har 70 av 300 lag klare.


Vi komprimerer en allerede intim turnering og tar bort hallene i ytterkant. Det gjør turneringen mer sentral og enda bedre. Turneringsbussene vil gå hvert 15. minutt og er inkludert i X-kortet.


I tillegg er vi så heldig at vi får Kristi Himmelfart denne helgen og en ekstra dag for tilreisende lag. Den ekstra dagen spanderer vi. Ingen påslag på pris. Dvs. tre dager overnatting + mat til prisen av to (990,- per person).


I hele juli kjører vi Early Bird, altså halv pris om en melder på sitt lag før 31. juli 2024! Gå til påmeldingen allerede i dag for å sikre dere plass til neste års vakreste eventyr!Se hvor gøy vi hadde det på årets turnering -> Fjellhammer Cup 2024 -> Åpningsshow -> David Mokel -> Kevin Lauren -> Capow x 2G -> Haux - > Lille Cæsar -> Ejlis


414 views0 comments

Recent Posts

See All

Opmerkingen


bottom of page