top of page
PhotoRoom-20230203_232847.png
  • jon41347

Kun 39 ledige plasser igjen

Fjellhammer Cup skal være en totalopplevelse fra en melder seg på til en sitter i bilen, på flyet eller i bussen på vei hjem. En skal være proppfull av inntrykk som en må bruke god tid på å få synke inn. Så skal en starte å glede seg til neste Fjellhammer Cup sammen med venner, både de på eget lag - men også de som en ble kjent med sist gang.


For at det sosiale skal være med å matche det sportslige har vi flere viktige arrangement vi må frigjøre tid til. Både Showkampen fredagskveld og Åpningsshowet på lørdag vil gjøre at alle som har kjøpt X-kort vil få spillefri for å være med på disse opplevelsene. Da må vi også sikre at vi får gjennomført turneringen på en trygg og positiv måte.


Derfor har vi bestemt at denne gangen reduserer vi antall lag fra 300 til 250 for å sikre kvaliteten på turneringen. Dette vil igjen bety at vi nå bare har 39 ledige plasser til neste års vakreste eventyr: Fjellhammer Cup 2024.


Vi har tilreisende lag fra hele Norden, og lag fra alle de største byene i Norge. Dette kommer til å bli en opplevelse for store og små. Sikre ditt lags deltakelse med å melde på allerede i dag. Det kommer til å bli fulltegnet cup før jul :)


347 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page