top of page
PhotoRoom-20230203_232847.png
  • jon41347

Konkurranse - design vår nye pokal og vinn 2.500,-

"Alle" kjenner designet av Champions League trofeet, eller Premier League for den del. Og er du håndballinteressert har du garantert fått med deg Partille Cup sin ikoniske hånd som holder en ball.I jakten på å bli verdens største håndballturnering innendørs ønsker vi at pokalene tydelig kan assosieres til Fjellhammer Cup. Derfor lanserer vi en tegnekonkurranse hvor vi utfordrer deg til å designe vår egen pokal som spillere og lag skal være stolte over å ha vunnet, og som settes fremst i pokal-skapet hjemme i hallen eller på klubbhuset.


Har du et godt forslag så få tankene ned på et papir. Det er ikke hvor fint du tegner som er avgjørende, men at din ide brukes i utviklingen av vår fremtidige pokal.


Vinneren får 2.500,- og trekkes ut i fra tre forhåndsvalgte tegninger som alle kan være med å stemme over. Under ser du turneringslederen sitt forsøk på å designe sin pokal. Ikke pent, men vi skjønner tanken (og liker ideen om at vår logo er en del av designet) :)


Frister og regler:

Det hentes ut en tegning fra følgende alderstrinn: - Opp til og med 10 år - Mellom 11 og 17 år - 18 år eller eldre


Tegningene må sendes på mail til jon@playhandball.no innen 15. februar 2024


De tre valgte forslagene stemmes over i perioden 16. - 28. februar 2024


Vinneren presenteres fredag 1. mars 2024 og pokalen settes i produksjon slik den er klar til årets turnering som starter torsdag 30. mai og foregår til 02. juni :)

234 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page