top of page
PhotoRoom-20230203_232847.png
  • jon41347

Bare en måned til Fjellhammer Cup

Østlandet bader i sol og har temperaturer godt over 20 grader. Da vet en at sommerens vakreste eventyr,  Fjellhammer Cup, nå er bare en liten måned unna.
Turneringen ble fulltegnet i romjulen, og kampoppsettet ble publisert i begynnelsen av mars. Nå holder vi på å "pakke" hallene slik at det ikke blir for lang eller kort tid mellom kampene. Alt er i rute, og vi gleder oss enormt til å være det beste vertskapet for lag fra inn- og utland.


Samtidig har vi frigjort 500 nye X-kort. X-kortet er eneste måten å skaffe seg tilgang til det forrykende Åpningsshowet med artister som David Mokel, Keven Lauren, Capow X 2G, Heux, Lille Cæsar og Ejlis. Dette blir en opplevelse du ikke vil gå glipp av og sent vil glemme! Det er altså bare deltakende lag som får tilgang, og X-kortet er nå åpnet for salg i Profixio. Her gjelder det å være først til mølla.Men først og fremst er det håndballen som står i sentrum. Hele 10 forskjellige arenaer med til sammen 15 spilleflater disponeres dette året. Fjellhammer Cup er Norges desidert mest intime i sin størrelse. Alle hallene ligger maksimalt fem minutter kjøretur fra hovedarena, og skulle dere ikke ha tilgang til egen transport har vår samarbeidspartner Jenssen Turbuss ansvaret for årets shuttle-buss som går mellom alle hallene og overnattingssteder. Den kjører hver halvtime og sørger for trygg transport for lagene. Transport er inkludert i X-kortet, men kan også kjøpes per dag for 100,- og benyttes så mye en ønsker.
Det er ikke bare åpningsshowet som byr på sosiale opplevelser. Fra de aller minste til voksne tilbyr vi forskjellige opplevelser lørdags kveld. Alle deltakere til og med 12 år inviteres til vanndisco i Fjellhamar Bad. De eldre fra 13 år og oppover kan oppleve diskotek i Fjellhamarhallen, mens alle over 20 år inviteres til Leaders Party på Liv & Røre (Triaden). Igjen er alle opplevelser inkludert i X-kortet, eller kan kjøpes separat i døren for 100,- per person.


Vi ønsker dere en fantastisk 1. mai feiring og gleder oss til å se dere på Fjellhammer Cup 2024 fra 30. mai til 02. juni. 


Vi trenger fortsatt flere dommere. Meld deg på med å klikke på bildet over. Alle dommere får gratis mat og overnatting samt X-kortet som gir inngang på åpningsshow, gratis transport, inngang på valgfritt sosialt arrangement og cupens offisielle t-skjorte.

383 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page