top of page
FIL-Backdrop.png
  • jon41347

100 dager igjen til Fjellhammer Cup 2024

Sammen med Larvik Turn og Nøtterøy Håndball har Klæbu IL den største tilreisende kontingenten til årets turnering. Vi tok en prat med leder i Trønderklubben, Jørund Ulstad om status og forventninger inn mot sommerens vakreste eventyr.1) Hvorfor valgte dere Fjellhammer Cup?

 Vi har prøvd litt forskjellige cup'er de seneste årene, Steinkjer, Kristiansund og Lillehammer. Nå ønsket vi en reisecup som er intim og enkel logisikkmessig, og hvor vi ikke møter samme lag som i seriespill. Vi har tidligere vært på turneringer i regi Fjellhammer IL (Bon Aqua og Scandinavain Cup) og det har vært gode arrangementer. I tillegg er det jo værgaranti så vi ser frem mot å kunne ligge i gresset med en is i hånden mellom kampene :)

2) Hvor mange lag, spillere, støtteapparat og supportere kommer?

 Hele klubben, fra de yngste til seniorene reiser på cup - totalt 23 lag. Alle skal bo på skole og ha den ekte cupstemningen. Det er nærmere 370 spillere og ledere, i tillegg til foreldre og supportere så bikker vi over 500 personer. Lagene drar felles i busser tidlig fredag og gleder seg til en helg med mange gode opplevelser.

3) Hva er forventningene inn mot årets Cup, sportslig og sosialt?

 Vår reisecup har alltid et sosial overordnet mål. Her skal alle spille like mye og ingen jag etter resultater. Vi skal ha det gøy og treffe andre lag, spillere og støtteapparat. Siden vi bruker det som avslutning på sesongen får med foreldre og vil også se om dommerne i klubben vil ta turen. Vi skal forsøke å bygge klubbkultur med noen felles arrangementer mellom kamper og på kveldstid, selv om det skjer mye sosialt for både de unge og voksne gjennom hele helgen.


Vi takker Jørund for praten, og ønsker Klæbu IL velkommen og lykke til under Fjellhammer Cup 2024. Kampoppsett er snart i produksjon og kan forventes tidlig neste måned, senest 15. mars :)


345 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page